RAVINTOLAMME ovat kaikille avoimia tarjoten palveluja vuoden jokaisena päivänä. Omat keittiömme valmistavat tuoreista raaka-aineista tarjolle maittavaa, terveellistä ja monipuolista ruokaa. Käytämme vain suomalaista lihaa!

Ravintola Kesti, Siltakatu 11, 18100 Heinola, p. 050 405 5803
Avoinna arkisin klo 8.00 - 15.00, la - su klo 11.00 - 14.00

Ravintola Konsuli, Konsulinkatu 2, 18100 Heinola, p. 044 797 2438
Avoinna arkisin klo 7.30 - 15.00, la - su klo 7.30 - 14.00

* Lounas noutopöydästä päivittäin klo 11.00 - 14.00
Hinnat arkisin ja lauantaisin
- normaali lounas 10,00 €, 6-12-v. 6,00 € ja 0-5-v. 0 € sisältäen keiton, pääruoan, salaatit, ruokajuomat, leipälajitelman ja kahvin.
- kevyt lounas 8,50 € sisältäen keiton, salaatit, ruokajuomat, leipälajitelman ja kahvin.

Hinnat sunnuntaisin 14,00 €, 6-12-v. 6,00 € ja 0-5-v. 0 € sisältäen keiton, pääruoan, salaatit, ruokajuomat, leipälajitelman, kahvin ja jälkiruoan.
(Juhlapyhät hinnoitellaan erikseen)

Uutta! Lounas eläkkeensaajille ma-la 9,00 €! Alennuksen saa näyttämällä eläkkeensaajan korttia kassalla.

* Aamiainen noutopöydästä
Kestissä arkisin, ma-pe klo 8.00 - 9.30, hinta 6,00 €
Konsulissa päivittäin 7.30 - 9.30, hinta 6,00 €

TARJOUS!
Ravintoloissa on myynnissä 10 arkilounaan sarjalippuja, hintaan 100,00€.
Ostaessasi sarjalipun syöt ostopäivän lounaan veloituksetta, jolloin 10 lounaan hinnaksi tulee 9,09 €/lounas!


CATERING-PALVELUJA voi tilata erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sopimuksen mukaan. Lisätietoja numerosta 044 797 2455 tai osoitteesta catering [ät] jyrankola.fi.

ATERIAPALVELUSOPIMUKSIA solmimme yritysten kanssa.


Ravintola Kesti

Siltakatu 11, 18100 Heinola
050 405 5803

 

NAUTI HERKULLINEN LOUNAS NOUTOPÖYDÄSTÄ TAI OTA ANNOS MUKAASI!

 

PE 21.9      Kestin herkkuperjantai

raikkaita salaatteja ja tuoreita kasviksia

Maatila-liha Merosen herkkuja; savustettua kassleria ja maalaismakkaroita

punajuurilasagne (L, GL)

jälkiruokana kahvi, omenahyve (L, myös GL) ja vaniljajäätelö (VL, GL) 

LA 22.9 

savulohi-juustokeitto (L, GL), coleslaw-salaatti (L, GL)

pyttipannu ála Kesti (L, GL), höyrytetty kasvis (L, GL) 

SU 23.9                Hinta 14,00€/aikuiset ja 6,00€/ lapset  6-12 v. 

kukkakaalisosekeitto (L, GL), raikkaita salaatteja ja tuoreita kasviksia

hunajakana (L, GL), lihapullat (L, myös GL)

riisi (L, GL), perunamuusi (L, GL), paahdetut kasvikset (L, GL)

jälkiruokana kahvi ja jälkiruokalajitelma

MA 24.9

kaalikeitto (L, GL), hedelmäinen vihersalaatti (L, GL)

kebab &riisi (L, GL), friteeratut kalavartaat (L) & jogurttikastike (L, GL)

höyrytetty kasvis (L,GL)

TI 25.9

kermainen kalakeitto (L, GL), kvinoa-sellerisalaatti (L)

broilerin murekepihvit (L,GL), peruna-palsternakkapaistos (L, GL)

paahdetut kasvikset (L, GL)

KE 26.9

paahdettu paprikakeitto (L, GL), focaccia-leipä (L)

kana-caesarsalaatti (L, myös GL)

paistettu puna-ahven (L,GL), parsakaaligratiini(L,GL)

TO 27.9

parsakaalisosekeitto (L, GL), jauheliha-nachosalaatti (L)

uunimakkara (L,GL), paistettu maksa (L) & karpalokastike (L, GL)

paahdetut juurekset (L,GL)

PE 28.9        Kestin herkkuperjantai

raikkaita salaatteja ja tuoreita kasviksia

tortillabuffet (L, myös GL)

mm. paahdettua  kananpoikaa & jauhelihaa,  papumuhennos (L, GL), cheddarkastike (L, GL),

jälkiruokana  kahvi ja jäätelöä kastikkeineen 

LA 29.9

kanakeitto (L, GL), coleslaw-salaatti (L, GL)

jauhelihamureke (L, GL), uunijuurekset (L, GL)

SU 30.9                  Hinta 14,00€/aikuiset ja 6,00€/ lapset  6-12 v. 

borssikeitto (L, GL), raikkaita salaatteja ja tuoreita kasviksia

porsaan sisäfile (L, GL), choronkastike (L, GL)

leivitetty turska (L)

paahdetut kasvikset (L, GL)

jälkiruokana kahvi ja jälkiruokalajitelma

HUOM! Pidätämme täyden oikeuden ruokalajien muutoksiin.
Kysy lisää ruokalajien sisältämistä raaka-aineista henkilökunnalta!
 


Ravintola Konsuli

Konsulinkatu 2, 18100 Heinola
044 797 2438

NAUTI HERKULLINEN LOUNAS NOUTOPÖYDÄSTÄ TAI OTA ANNOS MUKAASI!

Perjantai 21.9.

Puutarhurin keitto, Naudanliha-pastasalaatti

Porsaanfilettä & valkosipuliperunoita

Lauantai 22.9.

Jauheliha-tomaattikeitto, Feta-perunasalaatti

Broileria kasviskastikkeessa + riisi/perunat

Sunnuntai 23.9.  Hinta 14,-/aikuiset ja 6,-/lapset 6-12v.

Savukassler-perunakeitto, Kana-caesarsalaatti

Puna-ahventa talon tapaan

Runsas jälkiruokapöytä

Maanantai 24.9.

Bataatti-kikhernekeitto, Pesto-broilerisalaatti

Lihamureketta & kermakastiketta

Tiistai 25.9.

Kalakeitto, Värikäs papusalaatti

Liha-perunasoselaatikko, Kanarisotto

Keskiviikko 26.9.

Porsaanlihakeitto, Bataatti-grillijuustosalaatti

Kaalilaatikko, Tonnikalalasagne

Torstai 27.9.

Kaali-bratwurstikeitto, Karppisen salaatti

Pinaattitäytteinen kalarulla + tsatsikikastiketta

Perjantai 28.9.

Parsakaalisosekeitto, Jauheliha-pastasalaatti

Savukassleria & valkosipuliperunoita

Lauantai 29.9.

Porkkana-cashewpähkinäkeitto, Silli / Kalavalikoima

Kananpoikaa viinissä + mausteriisiä / perunat

Sunnuntai 30.9.  Hinta 14,-/aikuiset ja 6,-/lapset 6-12v.

Kookos-kanakeitto, Tomaatti-mozzarellasalaatti

Karjalan paistia & lanttulaatikkoa, Jälkiruokakimara

 

 

 

HUOM! pidätämme täyden oikeuden ruokalajien muutoksiin.
Kysy lisää ruokalajien sisältämistä raaka-aineista henkilökunnalta.

Oiva-raporttimme löydät www.oivahymy.fi -sivustolta kirjoittamalla Hae yrityksiä -kohtaan: Jyränkölän Setlementti...7

 

Catering-palvelut

Catering-palveluita tarjoamme pääosin omissa Jyränkölän tiloissamme Siltakadulla ja Konsulinkadulla. Mahdollisuuksien mukaan myös muualla Heinolan alueella. Kysy tarjous!

Ateria-, juhla- ja kokouspalvelut sopimuksen mukaan

ATERIAPALVELUSOPIMUKSIA teemme Jyränkölän asumisyksiköiden asukkaille ja yrityksille.
Kysy lisää numerosta 050 405 5803, sähköpostitse osoitteesta tero.ijas [ät] jyrankola.fi tai käymällä paikan päällä ravintoloissamme Kestissä ja Konsulissa.

JUHLA- JA KOKOUSPALVELUJEMME kautta voi tilata ammattitaidolla valmistetut menu-kokonaisuudet tarjoiluineen.
Käytössämme ovat kaikki Jyränkölän tilat välineineen. Tilavaraukset Jyränkölän toimistosta tai suoraan Kestistä.

Ota yhteyttä:
Ravintolapäällikkö Tero Ijäs, 044 797 2417, tero.ijas [ät] jyrankola.fi
Keittiömestari Jani Pesonen, 044 797 2455, jani.pesonen [ät] jyrankola.fi
Keittiömestari Lasse Katja, 044 797 2438, lasse.kataja [ät] jyrankola.fi

Henkilökunta


Tero Ijäs
Tero Ijäs
ravintolapäällikkö
044 797 2417
tero.ijas[ät]jyrankola.fi
Jani Pesonen
Jani Pesonen
keittiömestari
Ravintola Kesti
044 797 2455
jani.pesonen[ät]jyrankola.fi
Lasse Kataja
Lasse Kataja
keittiömestari
Ravintola Konsuli
044 797 2438
lasse.kataja [ät] jyrankola.fi
Eveliina Heromaa
Eveliina Heromaa
kokki


Mervi Jokinen
Mervi Jokinen
kokki
Pekka Ronkainen
Pekka Ronkainen
kokki
Timo Kvick
Timo Kvick
dieettikokki