RAVINTOLAMME ovat kaikille avoimia tarjoten palveluja vuoden jokaisena päivänä. Omat keittiömme valmistavat tuoreista raaka-aineista tarjolle maittavaa, terveellistä ja monipuolista ruokaa. Käytämme vain suomalaista lihaa!

Ravintola Kesti, Siltakatu 11, 18100 Heinola, p. 050 405 5803
Avoinna arkisin klo 8.00 - 15.00, la - su klo 11.00 - 14.00

Ravintola Konsuli, Konsulinkatu 2, 18100 Heinola, p. 044 797 2438
Avoinna arkisin klo 7.30 - 15.00, la - su klo 7.30 - 14.00

* Lounas noutopöydästä päivittäin klo 11.00 - 14.00
Hinnat arkisin ja lauantaisin
- normaali lounas 10,00 €, lapset vanhempien seurassa, 6-12-v. 6,00 € ja 0-5-v. 0 €, sisältäen keiton, pääruoan, salaatit, ruokajuomat, leipälajitelman ja kahvin.
- kevyt lounas 8,50 € sisältäen keiton, salaatit, ruokajuomat, leipälajitelman ja kahvin.

Hinnat sunnuntaisin 14,00 €, lapset vanhempien seurassa, 6-12-v. 6,00 € ja 0-5-v. 0 € sisältäen keiton, pääruoan, salaatit, ruokajuomat, leipälajitelman, kahvin ja jälkiruoan.
(Juhlapyhät hinnoitellaan erikseen)

Uutta! Lounas eläkkeensaajille ma-la 9,00 €! Alennuksen saa näyttämällä eläkkeensaajan korttia kassalla.

* Aamiainen noutopöydästä
Kestissä arkisin, ma-pe klo 8.00 - 9.30, hinta 6,00 €
Konsulissa päivittäin 7.30 - 9.30, hinta 6,00 €

TARJOUS!
Ravintoloissa on myynnissä 10 arkilounaan sarjalippuja, hintaan 100,00€.
Ostaessasi sarjalipun syöt ostopäivän lounaan veloituksetta, jolloin 10 lounaan hinnaksi tulee 9,09 €/lounas!


CATERING-PALVELUJA voi tilata erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sopimuksen mukaan. Lisätietoja numerosta 044 797 2455 tai osoitteesta catering [ät] jyrankola.fi.

ATERIAPALVELUSOPIMUKSIA solmimme yritysten kanssa.


Ravintola Kesti

Siltakatu 11, 18100 Heinola
050 405 5803

 

NAUTI HERKULLINEN LOUNAS NOUTOPÖYDÄSTÄ TAI OTA ANNOS MUKAASI!

PE 18.1         Kestin herkkuperjantai

raikkaita salaatteja ja tuoreita kasviksia

lammassärää (L, GL), katkarapu-savulohilasagne (L, GL), kermaperunat (L, GL)

jälkiruokana marjahyve (L) ja vaniljakastike (L, GL)

LA 19.1

sipulikeitto (L, GL), kasvis-nuudelisalaatti (L)                      

broileripasta (L, myös GL), uuniperunat (L, GL)

höyrytetyt kasvikset (L, GL)

SU 20.1           Hinta 14,00 €, lapset 6-12 v 6,00 €

kasvissosekeitto (L, GL), värikäs ja tuore salaattibuffet   

kalkkunaa punaviinikastikkeessa (L, GL)

aurajuusto puna-ahven (L, GL)

ohrapilahvi (L), yrttipaahdetut kasvikset (L, GL)                

jälkiruokana kahvi ja jälkiruokavalikoima  

MA 20.1

kermainen lohikeitto (L, GL), sienisalaatti (L, GL), silliä (L, GL)

Karjalanpaisti (L, GL), punajuuripaistos (L, GL)

TI 21.1

yrttinen kasviskeitto (L, GL), kebab-pitaleipäsalaatti (L, GL)  & jogurttikastike (L, GL)

gulassi (possukastike) (L, GL) & smetana (L)

hapankaalipaistos (L, GL)

KE 23.1

broileri-inkiväärikeitto (L, GL), ceasar - salaatti (L)

paistetut muikut (M, myös glut.) ja perunamuusi (L, GL)

paahdetut kasvikset (L, GL)

TO 24.1

jauhelihakeitto (L, GL), fenkoli-bulgursalaatti (L)

kananpoikaa viinissä (L, GL), ohraa (L), gratinoitu parsakaali (L, GL)

PE 25.1             Kestin herkkuperjantai

raikkaita salaatteja ja tuoreita kasviksia

Tortilla-buffet; erilaisia kastikkeita yms.

kinkkukiusaus (L, GL)

jälkiruokana jäätelöä ja erilaisia kastikkeita

LA 26.1

nakkikeitto (L, GL), hedelmäinen vihersalaatti (L, GL)

perinteinen jauhelihakastike (L, myös glut.) perunamuusi (L, GL)

höyrytetyt kasvikset (L, GL)

SU 27.1        Hyvinvointimessut, lounastarjous 12,00€ aikuiset ja 6,00€ lapset 6-12v

fenkolisosekeitto (L, GL), värikäs ja tuore salaattibuffet

kananpoikaa hunajakermassa (L, GL), yrttiuunikala (L, GL)

riisiä (L, GL), ruohosipuliperunat (L, GL)

paahdetut, tuoreet kasvikset (L, GL),

jälkiruokana kahvi ja jälkiruokalajitelma 

HUOM! Pidätämme täyden oikeuden ruokalajien muutoksiin.
Kysy lisää ruokalajien sisältämistä raaka-aineista henkilökunnalta!
 


Ravintola Konsuli

Konsulinkatu 2, 18100 Heinola
044 797 2438

NAUTI HERKULLINEN LOUNAS NOUTOPÖYDÄSTÄ TAI OTA ANNOS MUKAASI!

Perjantai 18.1.

Makkarakeitto, Tonnikalasalaatti

Suikaloitua possua kermakastikkeessa, Bataattipihvit

Lauantai 19.1.

Jauheliha-tomaattikeitto, Waldorfin salaatti

Broileria kasviskastikkeessa + riisi/perunat

Sunnuntai 20.1.  Hinta 14,-/aikuiset ja 6,-/lapset 6-12v.

Savukassler-perunakeitto, Kana-caesarsalaatti

Teriyakilohta, Runsas jälkiruokapöytä

Maanantai 21.1.

Bataattisosekeitto, Katkarapu-couscoussalaatti

Lihamureketta & kermakastiketta

Tiistai 22.1.

Kalakeitto, Värikäs papusalaatti

Liha-perunasoselaatikko, Kanarisotto

Keskiviikko 23.1.

Lihakeitto, Bataatti-grillijuustosalaatti

Kaalilaatikko, Kasvispyörykät tomaattikastikkeessa

Torstai 24.1.

Kaali-bratwurstikeitto, Maalaissalaatti

Haukimurekepihvit + perunamuusi

Perjantai 25.1.

Parsakaalisosekeitto, Jauheliha-pastasalaatti

Savukassleria & valkosipuliperunoita

Lauantai 26.1.

Minestronekeitto, Tomaatti-mozzarellasalaatti

Kananpoikaa viinissä + mausteriisiä/perunat

Sunnuntai 27.1.  Hinta 14,-/aikuiset ja 6,-/lapset 6-12v.

Kookos-kanakeitto, Silli-/Kalavalikoima

Karjalan paistia & porkkanalaatikkoa

Runsas jälkiruokapöytä

HUOM! pidätämme täyden oikeuden ruokalajien muutoksiin.
Kysy lisää ruokalajien sisältämistä raaka-aineista henkilökunnalta.

Oiva-raporttimme löydät www.oivahymy.fi -sivustolta kirjoittamalla Hae yrityksiä -kohtaan: Jyränkölän Setlementti...7

 

Catering-palvelut

Catering-palveluita tarjoamme pääosin omissa Jyränkölän tiloissamme Siltakadulla ja Konsulinkadulla. Mahdollisuuksien mukaan myös muualla Heinolan alueella. Kysy tarjous!

Ateria-, juhla- ja kokouspalvelut sopimuksen mukaan

ATERIAPALVELUSOPIMUKSIA teemme Jyränkölän asumisyksiköiden asukkaille ja yrityksille.
Kysy lisää numerosta 050 405 5803, sähköpostitse osoitteesta tero.ijas [ät] jyrankola.fi tai käymällä paikan päällä ravintoloissamme Kestissä ja Konsulissa.

JUHLA- JA KOKOUSPALVELUJEMME kautta voi tilata ammattitaidolla valmistetut menu-kokonaisuudet tarjoiluineen.
Käytössämme ovat kaikki Jyränkölän tilat välineineen. Tilavaraukset Jyränkölän toimistosta tai suoraan Kestistä.

Ota yhteyttä:
Ravintolapäällikkö Tero Ijäs, 044 797 2417, tero.ijas [ät] jyrankola.fi
Keittiömestari Jani Pesonen, 044 797 2455, jani.pesonen [ät] jyrankola.fi
Keittiömestari Lasse Katja, 044 797 2438, lasse.kataja [ät] jyrankola.fi

Henkilökunta

ravintolapäällikkö Tero Ijäs, 044 797 2417
keittiömestari / Ravintola Kesti Jani Pesonen, 044 797 2455
keittiömestari / Ravintola Konsuli Lasse Kataja, 044 797 2438
 
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..