Etusivulle











RAVINTOLAMME palvelevat päivittäin tarjoten maittavaa ja terveellistä ruokaa.

Ravintola Kesti, Siltakatu 11, 18100 Heinola, p. 050 405 5803
Avoinna arkisin klo 8.00 - 15.00, la - su klo 11.00 - 14.00

Ravintola Konsuli, Konsulinkatu 2, 18100 Heinola, p. 044 797 2438
Avoinna arkisin klo 7.30 - 15.00, la - su klo 7.30 - 14.00

* Lounas noutopöydästä päivittäin klo 11.00 - 14.00
Hinnat arkisin ja lauantaisin
- normaali lounas
9,20 €, 6-12-v. 5,20 € ja 0-5-v. 0 € sisältäen keiton, pääruoan, salaatit, leipälajitelman levitteineen ja kahvin.
- kevyt lounas 7,70 € sisältäen keiton, salaatit, leipälajitelman levitteineen ja kahvin.
Hinnat sunnuntaisin 12,50 €, 6-12-v. 5,20 € ja 0-5-v. 0 €
(Juhlapyhät hinnoitellaan erikseen)

* Aamiainen noutopöydästä
Kestissä arkisin klo 8.00 - 9.30, hinta
6,00 €
Konsulissa päivittäin 7.30 - 9.30, hinta 5,50 €

CATERING-PALVELUJA voi tilata erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sopimuksen mukaan. Lisätietoja numerosta 044 797 2455 tai osoitteesta catering [ät] jyrankola.fi.

ATERIAPALVELUSOPIMUKSIA solmimme yritysten kanssa.

Ravintola Kesti

Iso sali- ja keittiöremontti on nyt valmis! Tervetuloa nauttimaan uusitusta ilmeestä ja tottakai herkullisesta lounaasta!

Perjantai 31.7.
hampurilais- & pastabuffet

Lauantai 1.8.
jauhelihakeitto (M, GL), kinkkupastasalaatti (L)
lohi-perunavuoka (L, GL), paahdetut kasvikset (M, GL)

Sunnuntai 2.8. Huom! Poikkeavat hinnat
alkuruoka: kirkas ahvenkeitto (M, GL), vuohenjuustosalaatti (L, GL)
pääruoka: wieninleike (L)
jälkiruoka: mansikkakiisseli & kermavaahto

Maanantai 3.8.
lohikeitto (L, GL), sienisalaatti (L, GL)
karjalanpaisti (M, GL), juusto-makaronivuoka (L)

Tiistai 4.8.
broilerkeitto (M, GL), chorizo-perunasalaatti (M, GL)
inkivääri-possupata (L, GL), kasvisrisotto (L, GL)

Keskiviikko 5.8.
lihakeitto (M, GL), kotijuustosalaatti (VL, GL)
paistettu sei (L), porkkanaohukaiset (L)

Torstai 6.8.
kesäkeitto (L, GL), savumuikkusalaatti (M, GL)
grillipidot maatila Merosen tapaan, mm. makkaroita, grillikylkeä, bbq-kastike (L, GL)

Perjantai 7.8.
sipuli-chorizokeitto (M, GL), caesarsalaatti (L, GL)
kreikkalainen lohivuoka & tsatsiki (L, GL), mozzarella-tomaatit (L, GL)

Lauantai 8.8.
nakkikeitto (L, GL), lohisalaatti (L, GL)
broiler-perunagratiini (L, GL), höyrytetty parsakaali (M, GL)

Sunnuntai 9.8. Huom! Poikkeavat hinnat
alkuruoka: kalapöytä, suppilovahverokeitto (L)
pääruoka: kananpoikaa hunajakermassa (L, GL)
kasvisruoka: kasvisratatouille (L, GL)
jälkiruoka: jäätelöä & mansikoita

 Ravintola Konsuli

Torstai 30.7.
Minestronekeitto, Paistetut muikut
Broileri-riisisalaatti

Perjantai 31.7.
Puutarhurin keitto, Lasagne,
Tomaatti-mozzarellasalaatti

Lauantai 1.8.
Kanakeitto, Tonnikalasalaatti
Porsaanpaistia, valkosipuliperunat

Sunnuntai 2.8. 12,50€
Hirvikeitto, Lohi-perunasalaatti
Kanaa tomaatti-basilikakastikkeessa

Maanantai 3.8.
Mausteinen porsaanlihakeitto, Nizzan salaatti
Kinkku-aurajuustokiusaus

Tiistai 4.8.
Parsakaali-juustokeitto, Suikalehärkää
Mervin salaattikimara

Keskiviikko 5.8.
Kana-juureskeitto, Raastepöytä
Jauhemaksapihvit, puolukkahillo

Torstai 6.8.
Riistalihakeitto, Fetasalaatti
Täytetty kalarulla & tsazikikastike

Perjantai 7.8.
Purjo-perunasosekeitto
Lihamureke, Coleslawsalaatti

Lauantai 8.8.
Talon lihakeitto, Tomaatti-sipulisalaatti
Broilerin paistileikkeet, ananaswokkia

Sunnuntai 9.8. 12,50€
Siskonmakkarakeitto, Kana-riisisalaatti
Savukassleria, punaviinikastiketta


Oiva-raporttimme löydät www.oivahymy.fi -sivustolta kirjoittamalla Hae yrityksiä -kohtaan: Jyränkölän Setlementti.

Catering-palvelut

Catering-palveluita tarjoamme pääosin omissa tiloissamme, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muualla. Kysy tarjous!

Ateria-, juhla- ja kokouspalvelut sopimuksen mukaan

ATERIAPALVELUSOPIMUKSIA teemme Jyränkölän asumisyksiköiden asukkaille ja yrityksille.
Kysy lisää numerosta 050 405 5803, sähköpostitse osoitteesta tero.ijas [ät] jyrankola.fi tai käymällä paikan päällä ravintoloissamme Kestissä ja Konsulissa.

JUHLA- JA KOKOUSPALVELUJEMME kautta voi tilata ammattitaidolla valmistetut menu-kokonaisuudet tarjoiluineen.
Käytössämme ovat kaikki Jyränkölän tilat välineineen. Tilavaraukset Jyränkölän toimistosta tai suoraan Kestistä.

Ota yhteyttä:
Ravintolapäällikkö Tero Ijäs, 044 797 2417, tero.ijas [ät] jyrankola.fi
Ravintolaesimies Jani Pesonen, 050 405 5803, jani.pesonen [ät] jyrankola.fi

Henkilökunta


Tero Ijäs
Tero Ijäs
ravintolapäällikkö
044 797 2417
tero.ijas[ät]jyrankola.fi
Jani Pesonen
Jani Pesonen
keittiömestari
Ravintola Kesti
050 405 5803
jani.pesonen[ät]jyrankola.fi
Lasse Kataja
Lasse Kataja
keittiömestari
Ravintola Konsuli
044 797 2438
lasse.kataja [ät] jyrankola.fi
Eveliina Heromaa
Eveliina Heromaa
kokki


Mervi Jokinen
Mervi Jokinen
kokki
Pekka Ronkainen
Pekka Ronkainen
kokki
Timo Kvick
Timo Kvick
dieettikokki