Jyränkölän työllistämispalvelut tarjoaa tukea työllistymiseen. Palvelemme pitkäaikaistyöttömiä, osatyökykyisiä, maahanmuuttajia sekä nuoria. Rakennamme yhdessä työnhakijan kanssa sopivaa polkua työllistymiseen. Autamme myös työnantajia löytämään sopivia työntekijöitä.

Työllistymisen tueksi tarjoamme mahdollisuuden työkokeiluun, etsimme sekä palkkatuettuja että avoimia työpaikkoja yhteistyökumppaneiltamme sekä selvitämme opiskeluvaihtoehtoja.

Jos työllistymiseen tarvittavat taidot ovat ruosteessa, ohjaamme työnhakijan sopiville kursseille. Järjestämme myös koulutuksia työnhaussa, CV:n teossa tai työpaikkahaastatteluun valmistautumisessa. Jyränkölän työllistämispalvelujen kautta on mahdollisuus suorittaa erilaisia lupakortteja esim. hygieniapassi.

Uuden työn etsimisen kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Aloittamalla ohjatun työnhaun asiat alkavat kirkastua ja löytyy ratkaisuja.

Pitkäaikaistyöttömien työhönvalmennus:

Sari Virtanen 044 797 2453

Kirsti Pohjaväre 050 3248328

Nuorten työllistäminen:

Mikko Kallio 044 7972403

Maahanmuuttajien työllistäminen:

Anne Lindström 050 5146708

Työnantajien yhteydet:

Jouni Kantonen 044 7972466

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jyränkölän setlementti on auttanut vaikeasti työllistyviä vuodesta 1998 lähtien. Kuluneen kahdenkymmenen vuoden aikana Jyränkölässä on ollut tuetussa työssä yhteensä yli 1100 henkilöä.

Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

RoHeVan henkilörekisteriseloste