EtusivulleKohtaaminen akvaarion edessä

 

 

 

 

 

 Nuo ihmeelliset ihmiset
näkevät sydämellään
heikomman ihmisen tarpeet
ovat hänen puolellaan
ovat myötäeläjiä
ovat äkkiä osa hänen tarinaansa

VAPAAEHTOISTOIMINTA parantaa ihmisten elämänlaatua mahdollistamalla tasavertaisen kohtaamisen. Toiminta edistää yhteisön hyvinvointia ja turvallisuutta sekä lisää kansalaisaktiivisuutta, suvaitsevaisuutta ja omasta elinympäristöstä välittämistä.
Toiminnan perustana ovat yhteisöllisyys, osallisuus ja ihmisarvon kunnioittaminen.
Katso esimerkki toiminnastamme täältä.

Vapaaehtoispalvelut

VAPAAEHTOISTYÖN VÄLITYS

Vapaaehtoistyön välitys Tuttiksen numerosta, puh. 044 797 2429.


KOHTAAMISPAIKAT

Tuttis (ent. Tuttavantupa), Kaivokatu 16, 044 797 2429

* avoinna ma-pe 9-12

Mustikkatupa, Marjatie 14 A, 044 797 2427

* avoinna ma-pe 10-14 

Tommolantupa, Kyminkatu 71 B

* Varattavissa erilaisiin ryhmätoimintoihin. Ota yhteyttä Tuttikselle, puh. 044 797 2429.

Kohtaamispaikoissa voi kahvin lomassa lukea päivän lehdet ja jutustella päivän kuulumiset. Erilaisista tapahtumista, myyjäisistä ja koulutuksista tiedotamme Jyränkölän toimipisteiden ilmoitustauluilla, Itä-Hämeen Menot-palstalla, nettisivujemme etusivun ajankohtaisissa ilmoituksissa sekä Facebookissa.

Tuttavantupa

VAPAAEHTOIS- JA JÄRJESTÖTYÖNKESKUS TUTTIS

TUTTIS, entinen Tuttavantupa, on perustettu 1992. Se on leppoisa, mutta vilkas kohtaamispaikka Heinolan keskustassa. Tuttis välittää vapaaehtoisapua ja kouluttaa jatkuvasti uusia vapaaehtoistyöntekijöitä. Setlementillä on yli 100 vapaaehtoistyöntekijää, jotka näkyvät kaupunkikuvassa toimiessaan erilaisissa vapaaehtoistehtävissä heinolalaisten apuna.

Tuttis tarjoaa toimitilat ja tekee yhteistyötä 15:n SoTeKo:n, Sosiaali- ja Terveyskontaktin, jäsenjärjestön kanssa. SoTeKo on heinolalaisten sosiaali-, terveys- ja eläkeläisjärjestöjen sekä viranomaistahojen alueellinen yhteenliittymä.

Lisäksi myymme kuulolaitteiden pattereita.

KOHTAAMISPAIKAT MUSTIKKATUPA JA TOMMOLANTUPA

MUSTIKKATUPA on perustettu 2001 ja TOMMOLANTUPA 2002. Ne ovat alueidensa sosiaalisia kohtaamispaikkoja ja toimintakeskuksia. Tuvilla järjestetään yhdessä alueen asukkaiden kanssa toimintaa ja tapahtumia, joihin jokaisella kävijällä on mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua. Tuvilla on myös asiakkaiden käyttöön tarkoitetut tietokoneet internet-yhteyksin.

Henkilö

 

SAATTOHOIDON VAPAAEHTOISTYÖ

Jyränkölän malli - saattohoidon vapaaehtoistyön kansio on avattavissa tästä.

saattohoitokansio

 

MUKAAN VAPAAEHTOISTOIMINTAAN?

VAPAAEHTOISTYÖNTEKIJÄKSI voit ilmoittautua milloin vain ottamalla yhteyttä henkilökuntaan puhelimitse tai sähköpostilla. Tarjoamme henkilökohtaisen perehdytyksen ja vapaaehtoistyön peruskoulutuksen.

Muihin vapaaehtoistyötä Heinolassa tarjoaviin toimijoihin voit tutustua tässä esitteessä.  

Heinolassa avoimena oleviin vapaaehtoistyön tehtäviin pääset tutustumaan vapaaehtoistyö.fi -sivustolla.
KÄMMEN –TOIMINTA

JYRÄNKÖLÄN SETLEMENTTI koordinoi vähävaraisille ja apua tarvitseville tarkoitettua elintarvikejakelupalvelua torstaisin klo 9.00 - 11.00 osoitteessa Maaherrankatu 1 B.

TOIMINTA on osa vapaaehtoistoimintaamme ja sitä ylläpidetään lahjoitusvaroin, joilla myös jaettavat elintarvikkeet ostetaan.

MIRJAM IISKOLA on Kämmen -toiminnan äiti, joka aloitti vähävaraisten elintarvikejakelun jo vuonna 1992. Mirjam on omien elämänkokemustensa myötä ryhtynyt auttamaan apua tarvitsevia lähimmäisiään. Mirjamin apuna toimii 12 muuta vapaaehtoistyöntekijää.
Mirjam Iiskola, 050 912 9795

Kaksikko

RAHOITTAJAT

Henkilöstö

VAPAAEHTOISPALVELUT, KAIVOKATU 16

Vapaaehtoistyön johtaja Teija Naakka, 050 405 5960
Palveluohjaaja Eija Heiskanen, 044 797 2429

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.