Muuttokummi

 

Muuttokummi on työhönsä perehdytetty vapaaehtoinen, joka auttaa sinua kotiutumaan uudelle paikkakunnalle. Muuttokummilla on todistus käymästään Muuttokummi-valmennuksesta. Muuttokummilta voit saada neuvoja mm. terveyskeskuksen palveluihin ja liikunta- ja harrastusmahdollisuuksiin liittyen.

Moni Muuttokummeista on itsekin aikoinaan muuttanut Heinolaan, joten he tietävät miltä uuteen ympäristöön asettuminen tuntuu. Muuttokummi on tukenasi muuton suunnittelusta itse muuttoon sekä sen jälkeenkin tarvittaessa. Katso alta videot, joilla Heinolaan muuttaneet kertovat mikä Heinolassa on parasta ja miksi tänne kannattaisi muuttaa. 

Muuttokummien varauspyynnöt ja lisätietoja toiminnasta: Katja Tamminen puh. 044 512 7899 / s-posti: katja.tamminen [ät] jyrankola.fi

Muuttokummi-esitteen voi ladata tästä linkistä

Muuttokummi-hankkeen tarkoituksena on Heinolaan muuton helpottaminen, vetovoimaisuuden parantaminen ja palvelupakettien kehittäminen. Hanketta rahoittaa Päijänne Leader / Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto. Hankkeen toiminta-aika on 1.6.2020-31.5.2021. Hankkeelle on haettu jatkoaikaa 31.5.2022 saakka. 

 

leader_logo.jpgEU_lippu_ja_tunnuslause.jpg