Korona

Tälle sivulle olemme koonneet koronavirusepidemian aiheuttamia muutoksia toiminnassamme. 

Päivitetty 27.10. 

Kämmen-elintarvikejakelu

- Kämmen-elintarvikejakelu jakaa ruokakasseja osoitteessa Maaherrankatu 1B torstaisin klo 8-10. Muistathan, että Kämmen-elintarvikejakelu on tarkoitettu viimesijaiseksi palveluksi vähävaraisille heinolalaisille. Olethan ensisijaisesti yhteydessä Kelaan ja/tai Heinolan sosiaalitoimeen taloudellisten pulmiesi kanssa. Lisätietoja ja yhteystiedot löytyvät Kämmen-tiedotteesta
- Koronan aikana Kämmenen jakaman ruoka-avun tarve on kasvanut. Mikäli haluat tehdä lahjoituksen, katso lisätietoja tästä linkistä

Palvelutalot

- Suosittelemme omaisten ja läheisten tapaamisia ensijaisesti ulkona tai palvelutalojen yhteydessä olevilla kohtaamispaikoilla. Kohtaamispaikkojen ajanvaraukset ja lisätiedot vastaavilta hoitajilta tai suoraan asumisyksiköistä. Yhteystiedot löytyvät tästä. Lisätietoja ja ohjeita tapaamisiin löytyy tästä tiedotteesta.  

Ravintolat

- Ravintola Kesti on avoinna ma-pe klo 8-14.30, lounasta on tarjolla klo 11.00-14.00. Ravintolassa on tehty toimia koronaviruksen ehkäisemiseksi, mm. asiakaspaikkoja on vähennetty ja hygieniatasoon kiinnitetään erityistä huomiota. Ravintola Konsuli on suljettuna remontin vuoksi. 
- Palvelemme asukkaitamme erikseen laadittujen toimintaohjeiden mukaan.

Kansalaisopisto

- Suosittelemme ilmoittautumaan ensisijaisesti netissä tai puhelimitse (044 797 2400). Asiakaspalvelumme HeiMossa (Kaivokatu 14) palvelee ma-to klo 12-14. 

Meillä on turvallista harrastaa:

  • Ryhmäkokoja on pienennetty.
  • Pidetään yhdessä huolta turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.
  • Tilojemme siivousta on tehostettu.  

- Kotoutumiskoulutus ja hankkeet pyörivät sovelletusti lähi- ja etäopetuksena. 
- HeiMo-kahvila on avoinna ma-to klo 10-15 ja pe klo 10-14. Kahvilan asiakaspaikkoja on vähennetty ja hygieaniatasoon kiinnitetään erityistä huomiota. 

Vapaaehtoistyö

- Tuttiksen pannarikahvila avoinna MAANANTAISIN klo 10-13. Muina päivinä Tuttis on suljettu.
- Mustikkatuvan pannarikahvila avoinna TIISTAISIN klo 10-13. Muina päivinä Mustikkatupa on suljettu. 
- Vapaaehtoistyöntekijät eivät toistaiseksi toimi vapaaehtoistyössään, sillä asiakaskunta on pääasiassa riskiryhmää. 
- Etsivän vanhustyön työntekijöihin voi olla yhteydessä puhelimitse: 044 735 0021 (Katja) ja 044 797 2451 (Elisa). Lisätietoja tästä.
- Asiakkaiden, vapaaehtoistyöntekijöiden ja omaisten kysymyksiin vastataan arkisin klo 8-15 Tuttiksen numeroissa 044 797 2429 ja 044 797 2452. 

Pidetään huolta.jpg