Korona

Tälle sivulle olemme koonneet koronavirusepidemian aiheuttamia muutoksia toiminnassamme. 
Päivitetty 27.7.

Kämmen-elintarvikejakelu

- Kämmen-elintarvikejakelu jakaa ruokakasseja osoitteessa Maaherrankatu 1B torstaisin klo 8-10. Huomioi muuttunut kellonaika! Muistathan, että Kämmen-elintarvikejakelu on tarkoitettu viimesijaiseksi palveluksi vähävaraisille heinolalaisille. Olethan ensisijaisesti yhteydessä Kelaan ja/tai Heinolan sosiaalitoimeen taloudellisten pulmiesi kanssa. Lisätietoja ja yhteystiedot löytyvät Kämmen-tiedotteesta
- Koronan aikana Kämmenen jakaman ruoka-avun tarve on kasvanut. Mikäli haluat tehdä lahjoituksen, voit tehdä sen setlementtien yhteisessä Palanen elämää -verkkokaupassa

Palvelutalot

- Suosittelemme omaisten ja läheisten tapaamisia ensijaisesti ulkona tai palvelutalojen yhteydessä olevilla kohtaamispaikoilla. Kohtaamispaikkojen ajanvaraukset ja lisätiedot vastaavilta hoitajilta tai suoraan asumisyksiköistä. Yhteystiedot löytyvät tästä. Lisätietoja ja ohjeita tapaamisiin löytyy tästä tiedotteesta

Ravintolat

- Ravintola Kesti on avoinna ma-pe klo 9-14, lounasaika klo 10.30-13.30. Ravintolassa on tehty toimia koronaviruksen ehkäisemiseksi, mm. asiakaspaikkoja on vähennetty ja hygieniatasoon kiinnitetään erityistä huomiota. Ravintola Konsuli on suljettuna remontin vuoksi. 
- Palvelemme asukkaitamme erikseen laadittujen toimintaohjeiden mukaan.

Kansalaisopisto

- Kansalaisopiston syyslukukausi alkaa normaalisti ma 7.9. Ilmoittautumiset syksyn kursseille alkavat netissä, puhelimitse sekä asiakaspalvelussa paikan päällä ma 17.8. Opiskelijoita pyydetään huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja tulemaan kursseille vain terveinä. Opetustilojen siivousta on tehostettu.  
- Kotoutumiskoulutuksessa on siirrytty lähiopetukseen kesäkuussa. Koulutus jatkuu lähiopetuksena kesäloman jälkeen elokuun alussa. 
- HeiMo-kahvila on avoinna ma-to klo 10-15 ja pe klo 10-14. 

Vapaaehtoistyö

- Kohtaamispaikat Tuttis ja Mustikkatupa ovat toistaiseksi suljettuina. 
- Vapaaehtoistyöntekijät eivät toistaiseksi toimi vapaaehtoistyössään, sillä asiakaskunta on pääasiassa riskiryhmää. 
- Etsivän vanhustyön työntekijöihin voi olla yhteydessä puhelimitse: 044 735 0021 (Katja) ja 044 797 2451 (Elisa). Lisätietoja tästä.
- Asiakkaiden, vapaaehtoistyöntekijöiden ja omaisten kysymyksiin vastataan arkisin klo 8-15 Tuttiksen numeroissa 044 797 2429 ja 044 797 2452. 

Pidetään huolta.jpg