Kansalaisopisto

 

HEINOLAN KANSALAISOPISTO

044 797 2400
kansalaisopisto [ät] jyrankola.fi

Koronarajoitusten vaikutukset Heinolan kansalaisopistossa:

- Ryhmien lähiopetus on kesketyksissä. Ryhmäharrastukset toteutetaan mahdollisuuksien mukaan etäopetuksena vaihtoehtoisin tavoin. Informoimme käytännöistä opiskelijoille ryhmäkohtaisesti.
- Aikuisten ja lasten yksilöopetus jatkuu lähiopetuksena.
- Alle 12-vuotiaiden opetus jatkuu lähiopetuksena. 
- Asiakaspalvelu palvelee vain puhelimitse ja sähköpostitse ma-ke klo 12-14. 

Huom! Kevään 2021 liikuntakurssit on jouduttu perumaan alueellisten koronarajoitusten vuoksi. Liikuntakursseille ilmoittautuneille on ilmoitettu peruuntumisesta ja mahdollisesti jo maksettujen kurssimaksujen palautuksista. Kevään aikana tarjolle on tulossa verkkokursseja, ulkoliikuntakursseja sekä rajoitusten salliessa myös uusia sisäliikuntakursseja. Seuraa ilmoitteluamme! 

Ilmoittautumiset kevään 2021 kursseille ovat käynnissä. Kätevimmin ilmoittaudut netissä
Kevätlulukaudella tarjonnassamme on runsaasti verkkokursseja. Katso tarjonta tästä
Monet verkkokursseista järjestetään Zoom-ohjelman välityksellä. Katso ohjeet Zoomin käyttöön tästä linkistä

Asiakaspalvelumme sijaitsee HeiMossa, Kaivokatu 14. 

Asiakaspalvelu on avoinna ma-ke klo 12-14. Huom! Toistaiseksi palvelemme ainoastaan puhelimitse (044 797 2400) ja sähköpostitse (kansalaisopisto[ät]jyrankola.fi).  

HEINOLAN KANSALAISOPISTO on vuonna 1933 perustettu, Jyränkölän Setlementti ry:n omistama ja hallinnoima oppilaitos, joka tarjoaa monipuolista koulutusta ja laaja-alaisia harrastusmahdollisuuksia. Opetukseen osallistuu vuosittain noin 2 600 opiskelijaa. Opetusohjelmassa on vuosittain noin 600 erilaista kurssia ja opetusta järjestetään n. 12 000 oppituntia. Heinolan kansalaisopistoon ovat kaikki tervetulleita opiskelemaan kotipaikkakunnasta tai opiskelutaustasta riippumatta.

Kansalaisopiston henkilörekisteriseloste

Tuntiopettajien Hellewi