Avoimet työpaikat

 

Jyränkölä on Heinolassa ja Lahdessa toimiva monialainen yhdistys, jonka kaiken toiminnan keskiössä ovat arvot ihminen, ideat ja ilo. Yhteiskunnallisena yrityksenä käytämme tuottomme yhteiskunnallisen hyvän tuottamiseen, kuten mm. vapaaehtoistyön kehittämiseen. Meillä työskentelee kaikkiaan yli 300 henkilöä eri aloilla, mm. hoivapalveluissa, ravitsemuspalveluissa, kansalaisopiston opetustehtävissä, kiinteistönhoidossa, vapaaehtoistyön koordinoinnissa, työllisyyden hoidossa sekä hallinnossa. 

Tällä hetkellä haemme: 

LÄHIHOITAJA KESÄTÖIHIN, 2 PAIKKAA, HEINOLA
LÄHIHOITAJA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN, 1 PAIKKA, LAHTI

Hoitajat tekevät kolmivuorotyötä. Edellytämme hakijoilta terveydenhoito- tai sosiaalialan peruskoulutusta. Arvostamme työntekijöissämme halua monipuoliseen ja haastavaan tiimityöhön. Odotamme vastuullista ja itsenäistä työotetta. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätiedot ja hakemukset:
Palveluvastaava Anne Virtanen, puh. 050 463 0697 / anne.virtanen [ät] jyrankola.fi. 

RAVINTOLAKOKKI, SIJAISUUS

Haemme viime vuonna avattuun ravintola Kymenkartanoon ravintolakokkia vuosilomasijaiseksi. Sijaisuuden alustava ajankohta on 15.5.-31.8.2021 Edellytämme osaamista salityöskentelyyn sekä juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätiedot ja hakemukset:
Ravintolapäällikkö Tero Ijäs, puh. 044 797 2417 / tero.ijas [ät] jyrankola.fi.  

HOITAJIEN JA KUNTOUTUSOHJAAJIEN KEIKKA- JA LOMASIJAISIA

Haemme uusia keikkatyöntekijöitä ja kesälomansijaisia hoivapalveluihin. Hoitajat ja kuntoutusohjaajat tekevät kolmivuorotyötä. Edellytämme hakijoilta terveydenhoito- tai sosiaalialan peruskoulutusta. Arvostamme työntekijöissämme halua monipuoliseen ja haastavaan tiimityöhön. Odotamme vastuullista ja itsenäistä työotetta. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan.

Sijaisiksi voivat hakea myös 18 vuotta täyttäneet hoitoalan opiskelijat. Alan opiskelijoilla tulee olla suoritettuna lääkehoito-osio, jotta lääkkeiden annosteleminen onnistuu.

Ilmoita kiinnostuksestasi ottamalla yhteyttä johonkuhun seuraavista henkilöistä:

Marja Deppner (Konsuli ja Kunniakonsuli) 044 797 2412
Kirsi Kaukonen (Konsulinna) 044 797 2414
Terttu Parviainen (Siltakoti) 044 797 2413
Meira Hämäläinen (Jyränköläkoti) 044 797 2484
Minna Kokko (Lehmuskoti / Lahti) 044 797 2476

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi [ät] jyrankola.fi.