Avoimet työpaikat

 

Haemme nyt hoitajia kesäksi 2024 - katso lisätiedot klikkaamalla tästä. 

Jyränkölä on Heinolassa ja Lahdessa toimiva yhdistys, joka tarjoaa työpaikan n. 170:lle eri alojen ammattilaiselle. Olemme rohkeasti ihmisen puolella ja arvomme IHMINEN, IDEAT ja ILO läpileikkaavat koko toimintamme. Palveluvalikoimaamme kuuluvat palveluasuminen, koulutus, maahanmuuttaja- ja vapaaehtoistyö, ravintolapalvelut sekä työllistäminen ja kehittämisprojektit. Tule sinäkin osaksi moniosaavaa joukkoamme!

TÄLLÄ HETKELLÄ HAEMME

HOITAJIEN JA KUNTOUTUSOHJAAJIEN KEIKKA- JA LOMASIJAISIA

Haemme jatkuvasti uusia keikkatyöntekijöitä ja kesälomansijaisia hoivapalveluihin. Hoitajat ja kuntoutusohjaajat tekevät kolmivuorotyötä. Edellytämme hakijoilta terveydenhoito- tai sosiaalialan peruskoulutusta. Arvostamme työntekijöissämme halua monipuoliseen ja haastavaan tiimityöhön. Odotamme vastuullista ja itsenäistä työotetta. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan.

Sijaisiksi voivat hakea myös 17 vuotta täyttäneet hoitoalan opiskelijat. Alan opiskelijoilla tulee olla suoritettuna lääkehoito-osio, jotta lääkkeiden annosteleminen onnistuu.

Ilmoita kiinnostuksestasi ottamalla yhteyttä johonkuhun seuraavista henkilöistä:

Marja Deppner (Konsuli ja Kunniakonsuli) 044 797 2412
Kirsi Kaukonen (Konsulinna) 044 797 2414
Meira Hämäläinen (Jyränköläkoti + Siltakoti) 044 797 2484
Terttu Parviainen (Lehmuskoti / Lahti) 044 797 2476

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi [ät] jyrankola.fi.