Avoimet työpaikat

 

Jyränkölä on Heinolassa ja Lahdessa toimiva monialainen yhdistys, jonka kaiken toiminnan keskiössä ovat arvot ihminen, ideat ja ilo. Yhteiskunnallisena yrityksenä käytämme tuottomme yhteiskunnallisen hyvän tuottamiseen, kuten mm. vapaaehtoistyön kehittämiseen. Meillä työskentelee kaikkiaan yli 300 henkilöä eri aloilla, mm. hoivapalveluissa, ravitsemuspalveluissa, kansalaisopiston opetustehtävissä, kiinteistönhoidossa, vapaaehtoistyön koordinoinnissa, työllisyyden hoidossa sekä hallinnossa. 

Tällä hetkellä haemme: 

LÄHIHOITAJA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN, 2 paikkaa HEINOLA JA 2 paikkaa LAHTI
SAIRAANHOITAJA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN, 1 paikka HEINOLA

Hoitajat tekevät kolmivuorotyötä. Edellytämme hakijoilta terveydenhoito- tai sosiaalialan peruskoulutusta. Arvostamme työntekijöissämme halua monipuoliseen ja haastavaan tiimityöhön. Odotamme vastuullista ja itsenäistä työotetta. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätiedot ja hakemukset:
Palveluvastaava Anne Virtanen, puh. 050 463 0697 / anne.virtanen [ät] jyrankola.fi.

TARJOILIJOITA JUHLATILAISUUKSIIN, 2-3 PAIKKAA, HEINOLA


Haemme tilapäistyöhön, pääasiassa uusittuun ravintola Kymenkartanoon, anniskelupassin omaavia tarjoilijoita tai -harjoittelijoita erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Edellytämme hyvää asennetta, joustavuutta ja salityöskentelyn perustaitoja. Odotamme vastuullista ja itsenäistä työotetta. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätiedot ja hakemukset:
Ravintolapäällikkö Tero Ijäs, puh 044 797 2417 tai tero.ijas(ät) jyrankola.fi. 

 

KIINNOSTAAKO HOIVA-ALA TYÖPAIKKANA?

Tutustu Kiihdytyskaista hoiva-alalle -hankkeen tarjoamiin mahdollisuuksiin tästä.

HOITAJIEN JA KUNTOUTUSOHJAAJIEN KEIKKA- JA LOMASIJAISIA

Haemme uusia keikkatyöntekijöitä ja kesälomansijaisia hoivapalveluihin. Hoitajat ja kuntoutusohjaajat tekevät kolmivuorotyötä. Edellytämme hakijoilta terveydenhoito- tai sosiaalialan peruskoulutusta. Arvostamme työntekijöissämme halua monipuoliseen ja haastavaan tiimityöhön. Odotamme vastuullista ja itsenäistä työotetta. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan.

Sijaisiksi voivat hakea myös 18 vuotta täyttäneet hoitoalan opiskelijat. Alan opiskelijoilla tulee olla suoritettuna lääkehoito-osio, jotta lääkkeiden annosteleminen onnistuu.

Ilmoita kiinnostuksestasi ottamalla yhteyttä johonkuhun seuraavista henkilöistä:

Marja Deppner (Konsuli ja Kunniakonsuli) 044 797 2412
Kirsi Kaukonen (Konsulinna) 044 797 2414
Terttu Parviainen (Siltakoti) 044 797 2413
Meira Hämäläinen (Jyränköläkoti) 044 797 2484
Minna Kokko (Lehmuskoti / Lahti) 044 797 2476

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi [ät] jyrankola.fi.