Kesätyöt

 

 

Nauti kesästä joustavilla työvuoroilla – Tule hoitajaksi meidän tiimiin!

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA kesäksi Heinolan yksiköihimme kolmivuorotyöhön ympärivuorokautiseen ja kotihoidon palveluasumiseen.

Haluatko työn, jossa voit tehdä merkityksellistä työtä ja vaikuttaa itse työvuoroihisi?

Meillä korkeampi äly suunnittelee työvuorolistat ja varmistaa, että tärkeimmät työvuorotoiveesi toteutuvat!

Meillä esihenkilöt ovat tavoitettavissa ja he tukevat sinua työssäsi ja omalla urapolullasi. Tarjoamme mahdollisuuksia edetä uralla ja meillä onkin hienoja työntekijätarinoita harjoittelijasta rautaiseksi hoivan ammattilaiseksi jopa esihenkilötehtäviin saakka.

Asukkaitamme ovat ikääntyneet ja erityisryhmäläiset. Meillä tehdään aidosti laadukasta hoitotyötä. Tästä osoituksena on viime vuonna saamamme lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin ja La Carita -säätiön tunnustus hyvästä hoitotyöstä

Asukkaiden ja hoitotyön tukena ovat fysioterapeutit, sairaanhoitajat, geronomi, osaamisen ohjaaja, sosionomi ja virikeohjaaja sekä lääkäri. Meillä pääset osaksi moniammatillista ja monimuotoista työyhteisöä!

Jyränkölän Setlementti on monialainen työpaikka, jossa eri osastojen toiminnot tukevat toinen toistaan. Vapaaehtoiset ovat mukana asukkaiden arjessa, kansalaisopiston ryhmät monipuolisine sisältöineen tarjoavat tähtihetkiä arkeen, Mediapaja auttaa asukkaita digihaasteissa ja ravintolat tekevät mitä maittavinta ruokaa. Yhteiskunnallisena yrityksenä käytämme tuottomme yhteiskunnallisen hyvän tuottamiseen mm. vapaaehtoistyötämme kehittämällä.

Tule meille virkistämään ikäihmisten kesää omalla persoonallasi ja kehittämään hoivapalveluita ideoillasi. Meillä IHMINEN on keskiössä, IDEAT lentävät ja ILO näkyy ja kuuluu!

Ja hei muuten, mikäli tuot kaverisikin meille töihin, palkitsemme molemmat 300 € bonuksella!

Työssä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä. 

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse: hoiva(ät)jyrankola.fi. Hakuaika päättyy 31.3.2024. 

Lisätiedot: Meri Salomaa, 044 797 2413 / meri.salomaa(ät)jyrankola.fi. 

Käy tutustumassa arkeemme Instagramissa: @arjenilonanmatkassa

Täytä yhteystietosi

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! 

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Captcha-koodi